Dutch

France Cruises Inc, een Amerikaanse touroperator, verzorgt de beste cruises op Franse rivieren en kanalen met een vloot van ruim 40 luxueuze hotelschepen en rivierboten. De tweetalige reisexperts van France Cruises organiseren unieke reizen met een persoonlijke toets en aangepaste arrangementen voor onafhankelijk ingestelde reizigers die Frankrijk eens op een andere manier willen beleven. De klassieke schepen met airconditioning glijden over de smalle kanalen en rivieren van Frankrijk, terwijl het betoverende landschap van la douce France kalm aan uw oog voorbijtrekt. Geniet van de fijne Franse keuken en de beste wijnen, en van unieke excursies naar oude dorpjes, kastelen, markten, cafés en nog veel meer.

De hotelschepen en rivierboten van France Cruises variëren van ‘traditioneel’ tot ‘grand luxe’ en zijn geschikt voor groepen van 4 tot 50 personen. De fijne keuken, de goede wijn, uw eigen gids en minibus, de dagelijkse excursies en de open bar zijn allemaal inbegrepen, net als de persoonlijke bediening. Reizigers kunnen een compleet schip charteren of een enkele hut aan boord boeken. De cruises gaan onder meer door de volgende pittoreske streken:

  • Elzas Bourgogne
  • Champagne
  • Bordeaux
  • Provence
  • Zuid-Frankrijk
  • Canal du Midi De kastelen van de Loirevallei
  • Beaujolais
  • Normandië

Bij de reis zijn dagelijkse uitstapjes naar beroemde wijnhuizen, statige kastelen en schilderachtige wijndorpjes inbegrepen. Naast de populaire ‘klassieke’ cruises, verzorgt France Cruises ook themareizen voor liefhebbers van antiek, golf, tuinen, theater, kunst, schilderen, architectuur, geschiedenis, oenologie, koken/fijnproeverij, vissen, fietsen, wandelen en fotografie.

Naast mogelijkheden tot ontspanning vindt u in de zorgeloze verfijning van elke expeditie gelegenheid om op een unieke, huiselijke manier van Frankrijk te genieten. Of u met huwelijksreis gaat of op vakantie met uw gezin, een cruise over Franse kanalen op de prachtigste schepen van Europa is altijd een verbluffende, onvergetelijke vakantie en een unieke belevenis. Ontdek de geschiedenis en charme van Frankrijk met France Cruises.

Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en verder te lezen over onze cruises in Zuid-Frankrijk. De rest van deze website is in het Engels. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!

Make memories with us